Správce databázového systému MySQL - Valský, Jan (Univerzita Pardubice, 2005)
Tato práce byla napsána s cílem seznámit zájemce s ukázkou využití databázového systému MySQL v kombinaci s webovým serverem Apache a skriptovacím jazykem PHP. Zabývá se vývojem uživatelského rozhraní pro zpříjemnění ovládání databáze s rozšiřující možností správy obrázků v databázi.
Manager of database system MySQL
Keywords: databázové systémy; MySQL; konfigurace; Apache; Webové aplikace