Modifikace služby Úřední psaní poskytované Českou poštou, s.p. - Martinovská, Jana (Univerzita Pardubice, 2010)
Práce pojednává o problematice služby Úřední psaní poskytované Českou poštou, s.p. Nejprve je teoreticky nastíněn produkt, poté zanalyzován současný stav nastavení služby a na základě analýzy navržena modifikace produktu (služby). Dále práce obsahuje ekonomické zhodnocení vybrané varianty a její dopad do nákladů a výnosů České pošty, s.p.
Modification of Official Mail service as provided by Czech post, s.p.e.
Keywords: úřední psaní; Česká pošta; doporučená zásilka; Český telekomunikační úřad; veřejná správa; občanský soudní řád; Czech post; registered mail; Czech Telecommunication Office; public administration; civil procedure code; official mail