Fenomén korupce z pohledu pracovníka veřejné správy - Špindlerová, Petra (Univerzita Pardubice, 2001)
Autorka se v práci věnuje problematice korupce ve veřejné správě.
The Phenomenon of the coruption from the view of administration worker
Keywords: Česko; právní řád; Korupce; veřejná správa