Marketingová komunikace města Olomouce ve vztahu k cestovnímu ruchu - Oklešťková, Pavlína (Univerzita Pardubice, 2012)
Tato bakalářská práce je zaměřena na současný stav marketingové komunikace města Olomouce. Poskytuje přehled o atraktivitách a službách, které město Olomouc nabízí turistům. Dále analyzuje jednotlivé prvky komunikačního mixu města ve vztahu k cestovnímu ruchu. V neposlední řadě navrhuje nová řešení v oblasti marketingové komunikace města Olomouce na území České republiky a v zahraničí.
Marketing communication of Olomouc city in relation to tourism
Keywords: cestovní ruch; marketingové komunikace; komunikační mix; Olomouc; tourism; marketing communication; communication mix