Zásobování výrobní linky ve společnosti Marelli Automotive Lighting Jihlava s.r.o. - Šuková, Nikola (Univerzita Pardubice, 2020)
Práce se zabývá zásobováním výrobní linky ve společnosti Marelli Automotive Lighting Jihlava s.r.o. podle plánu výroby. Analyzuje procesy, které právě souvisí se zásobováním výrobní linky. Jedná se zejména o vychystávání materiálu ze skladu a následný jeho závoz k výrobní lince. Práce je také zaměřena na informační tok, který s tím neoddělitelně souvisí. Návrhová část práce obsahuje opatření vedoucí k usnadnění činností pracovníků, jež zásobují výrobní linku, s důrazem na minimalizaci chyb a ztrát materiálu.
Supplying of the production line in the company Marelli Automotive Lighting Jihlava s.r.o.
Keywords: zásobování; skladování; logistika; výrobní linka; supply; warehousing; logistics; production line