Analýza hospodaření města Nymburka v letech 1997-2000 - Balatka, Tomáš (Univerzita Pardubice, 2002)
Práce se zabývá postavením a fungováním územní samosprávy na území našeho státu a problematikou obecních rozpočtů, přičemž se podrobně zaměřuje na hospodaření města Nymburka v letech 1997-2000.
Analysis of the economy of the town of Nymburk in the years 1997-2000
Keywords: obecní rozpočty; hospodaření obcí; financování obcí; příjmy obce; výdaje obce; obce; Nymburk