Analýza sociálního a ekonomického rozvoje Světlé nad Sázavou - Miřácká, Kateřina (Univerzita Pardubice, 2003)
Práce se zabývá rozvojem města Světlá nad Sázavou. Popisuje problematiku strategie a věnuje se tvorbě programu rozvoje města. Dále analyzuje oblast sociální, ekonomickou, kulturní, technickou a oblast bydlení. Obsahuje SWOT analýzu a dlouhodobý plán města.
Analysis of social and economic development of Světlá nad Sázavou
Keywords: ekonomický rozvoj; sociální rozvoj; technická infrastruktura; SWOT analýza; Světlá nad Sázavou