Vliv přírodních látek na růst kvasinek - Vánská, Lenka (Univerzita Pardubice, 2007)
práce je zaměřena na stanovení přírodních látek na růst kvasinek Saccharomycer cerevisiae a Rhodotorula rubra. Dále se pak zabývá charakteristikou těchto kvasinek, karvakrolu a skořicového aldehydu.
Influence of natural substances to the growth of yeasts
Keywords: přírodní látky; karvakrol; Skořicový aldehyd; Saccharomyces cerevisiae; Rhodotorula rubra