SWOT analýza Dopravního podniku města Pardubic, a.s. - Göbel, Michal (Univerzita Pardubice, 2007)
Bakalářská práce je zaměřena na SWOT analýzu Dopravního podniku města Pardubic, a.s.. První část seznamuje obecně s vymezením pojmu SWOT analýza a analýza okolí. Druhá část práce charakterizuje Dopravní podnik města Pardubic, a.s., kde popisuje nabízené služby, ekonomickou situaci a vozový park. Třetí část bakalářské práce obsahuje výsledky provedené SWOT analýzy a z nich vyplývající doporučení pro pardubický dopravní podnik.
SWOT analyze of Dopravní podnik města Pardubic, a.s.
Keywords: dopravní podniky; SWOT analýza; OKOLÍ PODNIKU; služby; finance; vozový park