Podnikatelský plán vybraného podniku - Hrdličková, Aneta (Univerzita Pardubice, 2016)
Předmětem této bakalářské práce je zpracování podnikatelského plánu pro založení stavebního podniku. Tato práce je rozdělena do dvou částí, teoretické a praktické. Teoretická část obsahuje informace o podnikatelském plánu. V praktické části je zpracován konkrétní podnikatelský plán.
Business plan of the selected company
Keywords: podnikání; podnikatelský plán; finanční analýza; SWOT analýza; business; business plan; financial analysis; SWOT analysis