Analýza a možnosti rozšíření systému SAP SRM v České poště, s.p. - Jedličková, Marie (Univerzita Pardubice, 2013)
Hlavním cílem diplomové práce je provést analýzu současného využívání systému SAP SRM v České poště, s.p. a následně stanovit jeho možný rozvoj. Teoretická část je zaměřena na charakteristiku logistických informačních systémů, především systémů ERP a SRM. Druhá část popisuje subjekty nákupního procesu, informační systémy SAP v České poště, s.p. a jednotlivé role nákupního procesu. Další část analyzuje průběh nákupního procesu SAP SRM. Závěr práce je věnován návrhům možného rozšíření a ekonomickému zhodnocení efektivnosti zvažované investice.
Analysis and possibilities of SAP SRM expansion within the Czech Post, s.e.
Keywords: Česká pošta; informační systémy; ERP; SRM; nákup; Czech Post; information systems; purchase