Interakce učitel - žák ve výuce (se zaměřením na analýzu komunikace žák - žáci v anglickém jazyce) - Petrová, Lucie (Univerzita Pardubice, 1996)
Práce se zabývá dovedností a schopností ústního dorozumívání, ústních projevů a navázání vzájemné komunikace na dané téma mezi učitelem a žákem.
The Interaction between teacher and pupil in the lesson and analysis of communication between pupil and pupils in English
Keywords: pedagogika; ústní komunikace; učitelé; žáci