Historie a současnost firmy KAROSA ve Vysokém Mýtě - Havlíková, Eva (Univerzita Pardubice, 2013)
Obsahem této bakalářské práce je popsat historii firmy KAROSA ve Vysokém Mýtě až do současnosti se zaměřením na osobu Josefa Sodomku mladšího.
History and Present State of the Karosa Company in Vysoké Mýto
Keywords: Sodomka, Josef; karosérie; automobily; automobilky; autobusy; KAROSA; Irisbus Iveco; coachworks; cars; car factories; buses