Racionalizace výroby sklokovových průchodek pro airbagy ve firmě SCHOTT EP Lanškroun s.r.o. - Samek, Pavel (Univerzita Pardubice, 2010)
Ve své práci se zabývám nalezením neproduktivních časů ve výrobním procesu firmy SCHOTT EP Lanškroun. Díky nalezení časových rezerv se dosáhne snížení množství kusů v procesu, zrychlení procesu, což přinese jak finanční úsporu, tak zefektivnění výrobního toku a jeho zprůhlednění.K dosažení uvedených cílů navrhuji použít metodiky a principů štíhlé výroby. Její postup a historický vývoj zde též zmiňuji.
Rationalization of production glass-to-metal seals for airbags in the company SCHOTT EP Lanškroun s.r.o.
Keywords: štíhlá výroba; Just-in-Time; metoda tahu; tok hodnot; úzká místa; sklo-kovová pouzdra; lean manufacturing; Just-in-Time; pull production; value stream; bottleneck; glass-to-metal seals