Návrh a implementace e-shopu pomocí frameworku ASP.NET - Liška, Lukáš (Univerzita Pardubice, 2016)
Cílem diplomové práce je návrh a implementace webové aplikace e-shopu pomocí frameworku ASP.NET. V teoretické části budou popsány použité technologie. Bude rovněž provedena rešerše v oblasti online plateb a jejich možností využití v rámci e-shopu. V praktické části bude vytvořena webová aplikace typu e-shop pomocí frameworku ASP.NET s využitím návrhového vzoru MVC. E-shop bude podporovat nákup s využitím tzv. nákupního košíku. E-shop bude mít běžné základní funkce včetně možnosti tisku faktur, sledování stavu objednávky, hromadného odesílání e-mailů uživatelům a další. Implementována bude rovněž možnost využívat online platby.
Design and implementation of e-shop using the ASP.NET framework
Keywords: e-shop; online platby; e-commerce; online payments; ASP.NET; C#; entity framework; JavaScript; MSSQL