Česko-Německé vztahy - Tinsová, Šárka (Univerzita Pardubice, 1998)
V práci je popisováno vzájemné historické soužití Čechů a Němců ve Střední Evropě od příchodu Slovanů až po současnost.
Czech-german relations
Keywords: historický vývoj; Československo; německá menšina; česko-německé vztahy