Dopady zavedení elektronické evidence tržeb v České republice - Horáková, Petra (Univerzita Pardubice, 2021)
Diplomová práce se zabývá elektronickou evidencí tržeb a dopadem jejího zavedení v České republice na daňové subjekty. První část práce je zaměřena na význam, charakteristiku, cíle, fungování a přínosy EET. Druhá část je věnována jejím výhodám a nevýhodám zpracovaných SWOT analýzou a průzkumu názoru daňových poplatníků. V závěru práce jsou uvedena doporučení pro zlepšení systému a jeho celkové zhodnocení.
Impacts of implementation electronic registry of sales in the Czech Republic
Keywords: elektronická evidence tržeb; tržby; účtenková loterie; Finanční správa; Ministerstvo financí; dotazníkové šetření; electronic registry of sales; sales; receipt lottery; Financial Administration; Ministry of Finance; questionnaire survey