Zmírňování závad ve sjízdnosti v zimním období Královehradeckého kraje pro oblast Trutnov - Náchod - Janků, Vítězslav (Univerzita Pardubice, 2008)
Práce je věnována historickému vývoji etapy silnic, zvyšování bezpečnosti silničního provozu na pozemních komunikacích č. 13/1997 Sb. a dále vyhláškou Ministerstva dopravy a spojů č. 104/1997 Sb. Postupy a technologie údržby komunikací v zimním období Královehradeckého kraje.
Troubles reduction of roads driveability in winter season in region Hradec Králové - area Trutnov - Náchod
Keywords: prevention; safeness; winter upkeep; defects; Road transport; závady; bezpečnost; zimní údržba; silniční doprava