Postoje studentů středních škol v Uherském Hradišti k reklamním médiím - Dosoudilová, Alena (Univerzita Pardubice, 2008)
Práce se zabývá reklamními médii, jejich historií, značkami, podporou prodeje. Dále popisuje druhy reklamních médií a zmiňuje psychologické aspekty, kterými působí na lidi. Rozebírá etický kodex, kterým by se výrobci reklamy měli řídit. Na závěr je v práci uveden průzkum mezi studenty středních škol a jejich postoj k reklamním médiím.
Advertising media and selected secondary school student's attitude towards them
Keywords: advertising media; students; sociological surveys; reklamní média; studenti; sociologické průzkumy