Internetové bankovnictví - Kozel, Radek (Univerzita Pardubice, 2006)
První část bakalářské práce seznamuje s vývojem, klady a zápory, současnými trendy a bezpečností internetbankingu. Druhá část je věnována popisu internetového bankovnictví v Živnostenské bance a v CitiBank. Banky jsou zde také porovnány.
Internetbanking
Keywords: internetové bankovnictví; bezpečnost; šifrování; Elektronický podpis; banky