Protipovodňová opatření v Královéhradeckém kraji - Černá, Iva (Univerzita Pardubice, 2013)
Práce se zabývá protipovodňovou problematikou v oblasti Královéhradeckého kraje. Popisuje povodňová rizika, státní podnik Povodí Labe a analyzuje protipovodňová opatření v daném kraji.
Flood control in Hradec Králové region
Keywords: protipovodňová opatření; povodně; povodňová rizika; flood control; flood; flood risics