Předpověď poptávky a prodeje ve výrobním podniku - Brethová, Monika (Univerzita Pardubice, 2013)
Bakalářská práce se zabývá významem a principy předpovídání poptávky a prodejů se zaměřením na dílčí činnosti vedoucí k tvorbě předpovědi poptávky a prodejů v podniku. V praktické části bakalářské práce je zmapován proces předpovídání prodejů v restauračním zařízení ve společnosti McDonald's Pardubice II, Palackého Třída.
Demand and sales forecasting in enterprise
Keywords: Předpověď poptávky a prodeje; struktury předpovědí; předpovědní metody; přesnost předpovědí; Demand and sales forecasting; structures forecasting; techniques forecasting; accuracy of predictions