Realizace zavlažovacího systému fotbalového hřiště - Hrb, Martin (Univerzita Pardubice, 2016)
Práce se zabývá automatickým chodem čerpacího systému. Byl navrhnut a sestaven řídicí systém, který tento chod bude zajišťovat. Také je zde realizován řídicí software, který zajišťuje správný chod systému, byla provedena i jeho úspěšná simulace. Součástí práce je i popis veškerého použitého hardwaru a softwaru.
Implementation of watering system for football ground
Keywords: logické řízení; čerpací technika; automatizovaný chod čerpadla; inteligentní relé; logical control; pumping equipment; pumping automation; smart relay