Studium exprese apoptotických genů : BCL 2, BAX a SURVIVIN - Majdiaková, Lenka (Univerzita Pardubice, 2004)
Cílem práce je zavedení metody kvantifikace tří apoptotických genů - BCL 2, BAX a SURVIVIN v buněčné linii HEP-2. Dále také zavedení RT-PCR pro stanovení exprese v buněčných liniích HEP 2, HeLA, Cos 7 a HL60.
The study of expression apoptosis gene: BCL 2, BAX and SURVIVIN
Keywords: geny; apoptóza; klonování