Fiktivní kavárna LoFie - Bendák, Marian (Univerzita Pardubice, 2024)
Práce se zaměřuje na analýzu vizuální identity kavárny LoFie a zkoumá její grafický styl a designové prvky. Dále se práce věnuje přiblížení podstaty Lo-Fi hudby z hlediska grafického a vizuálního vyjádření. Práce se zabývá analýzou použitých barev, typografie a obecně estetického pojetí, které reflektuje atmosféru a charakter kavárny LoFie.
Fictitious cafe LoFie
Keywords: Lo-Fi hudba; kavárna; typografie; webdesign; logomanuál; barvy; logo; Lo-Fi music; cafe; typography; webdesign; logomanual; colors; logo