Impulzní audio modulátor - Kuta, Matěj (Univerzita Pardubice, 2019)
Bakalářská práce se zabývá analýzou impulzních metod pro kódování analogového signálu. Těchto metod je celá řada, v této práci se jedná o PCM, PWM, PDM, PPM. V teoretické části jsou popsány jednotlivé modulace a v praktické části jejich realizace v programu MATLAB.
Impulse audio modulation
Keywords: PCM; PWM; PDM; PPM; PCM; PWM; PDM; PPM