Návrh organizace parkování ve vymezené oblasti středních a vysokých škol Hradce Králové - Fiala, Milan (Univerzita Pardubice, 2010)
Diplomová práce je věnována organizaci statické dopravy ve vymezené oblasti středních a vysokých škol v Hradci Králové. V práci je rozebrána problematika parkování a návrhy nového uspořádání parkovacích míst spolu se zavedením cenové regulace. Těžištěm této práce je analýza současné statické dopravy a návrhy na její optimalizaci.
The proposal of a parking organization in Hradec Králové in the areas surrounding high schools and universities
Keywords: statická doprava; organizace dopravy; parkování; parkovací plocha; Static transport; organization of transport; parking; parking area