Systém evidence řidičů a vozidel ve společnosti JP-Kontakt s.r.o. - Kašparová, Lenka (Univerzita Pardubice, 2017)
Tato diplomová práce se zabývá systémem evidence řidičů a vozidel. Cílem práce je přiblížit logistiku dopravy daného podniku, blíže seznámit s jeho problémy při zpracovávání evidence řidičů a vozidel a stanovit návrhy na zlepšení činnosti v této oblasti. Teoretická část práce přibližuje dopravu a vyčleněné zákony s dopravou a jejím provozováním související. Praktická část se zaměřuje na problematiku evidence řidičů a vozidel. Dále obsahuje možné návrhy, které mohou mít v budoucnosti přínos.
The system of drivers and vehicles registration at the JP-Kontakt s.r.o. company
Keywords: silniční doprava; mobilní aplikace; docházka; docházkový systém; GPS; road transport; mobile applications; attendance; attendance system; GPS