Analýza technologie skladování ve vybraném podniku - Kománek, Šimon (Univerzita Pardubice, 2025)
Bakalářská práce se zabývá analýzou technologie skladování ve vybraném podniku. V první kapitole je provedena analýza současného stavu a identifikace problémů v procesu skladování. Ve druhé kapitole jsou představeny návrhy na zlepšení skladování. Tyto návrhy jsou poté zhodnoceny v poslední kapitole práce.
Analysis of storage technology in a selected company
Keywords: sklady; skladování; materiál; palety; regály; warehouses; storage; material; pallets; racks