Drogová problematika v Jihlavě - Novotná, Eva (Univerzita Pardubice, 2010)
Cílem této práce je zjistit, jaká je současná drogová situace v Jihlavě. Autorka práce se zaměřuje na zmapování drogové scény v Jihlavě. Hlavní důraz je kladen na popsání pervitinu a marihuany.
Drug question in Jihlava
Keywords: drogy; pervitin; marihuana; Jihlava; drugs; methamphetamine; cannabis