Financování sociální péče a výdaje na státní sociální podporu v rámci okresu Trutnov - Dědičová, Miroslava (Univerzita Pardubice, 1997)
Cílem práce je charakterizovat a zhodnotit současný nový systém poskytování sociálních dávek a na konkrétních případech demonstrovat, jak probíhá financování státní sociální podpory a sociální péče. Konkrétní informace byly získány na Okresním úřadě v Trutnově.
Keywords: sociální dávky; státní sociální podpora; sociální péče; okres Trutnov