Implementace znalostního managementu v podniku - Kvasničková, Leona (Univerzita Pardubice, 2014)
Bakalářská práce se zabývá znalostním managementem a jeho uplatněním v podniku. Analyzují se zde znalosti a jejich využívání v podniku jako důležitý zdroj existence a konkurence. Na základě vyhodnocení analýzy se provádí doporučení pro podnik ke zlepšení současného stavu.
Implementation of Knowledge Management into a Company
Keywords: znalostní management; znalosti; klasifikace znalostí; znalostní strategie; znalostní pracovníci; knowledge management; knowledge; classification of knowledge; knowledge strategy; knowledge worker