Marketingový mix vybraného podniku - Král, David (Univerzita Pardubice, 2025)
Bakalářská práce se zaměřuje na analýzu marketingového mixu ve společnosti EVROmat, a. s. První část práce se zabývá vymezení základních teoretických pojmů souvisejících s danou problematikou. Druhá část obsahuje popis vybrané společnosti a její marketingovou analýzu. Cílem práce je navrhnout změny marketingového mixu vybraného podniku a posoudit jeho aplikaci vhledem k současné situaci na trhu.
Company's Marketing Mix
Keywords: marketing; marketingový mix; produkty; podniky; marketing; marketing mix; products; companies