Socioekonomická charakteristika regionu Železné hory - Biško, Jan (Univerzita Pardubice, 2002)
Charakteristika venkova, jeho budoucí tendence a vztah k rozvoji cestovního ruchu.
Social-economic characteristic of the region Železné hory
Keywords: venkov; obnova venkova; programy; Cestovní ruch; turistika; agroturistika; cykloturistika; dotazníky