Teoretický a praktický pohled na veřejné zakázky - Lukešová, Petra (Univerzita Pardubice, 2001)
Autorka se v práci věnuje teoretickým aspektům při hodnocení veřejných projektů a veřejných zakázek.
Theoretical and pracctical view of the public tenders
Keywords: veřejné zakázky; projekty; obchodní soutěž