Webová aplikace pro podporu prodeje elektroinstalačního materiálu - Vojtěch, Pavel (Univerzita Pardubice, 2012)
Bakalářská práce se zabývá návrhem a implementací webové aplikace pro podporu prodeje elektroinstalačního materiálu. Aplikace byla vyvíjena pomocí skriptovacího jazyka PHP. Jako úložiště dat byl zvolen databázový systém Oracle. Pro vývoj komponent aplikace byly zároveň využity následující technologie: HTML5, CSS, XML a JavaScript. Teoretická část práce se zabývá legislativou pro provoz elektronických obchodů a dále se zabývá problematikou SEO optimalizace pro vyhledávače z hlediska elektronického obchodování.
Web application to support sale of wiring material
Keywords: PHP; Oracle; elektronický obchod; CSS; relační databáze; SEO; software; e-commerce; relation database