Cenová tvorba v rámci divize TIPAFROST - Salavová, Lucie (Univerzita Pardubice, 2003)
Práce popisuje teoretickou tvorbu ceny, faktory, které tuto tvorbu ovlivňují, slevy a srážky. Praktická část rozebírá tvorbu ceny v divizi společnosti TIPA a. s., TIPAFROSTU.
Keywords: Marketing; Marketingové řízení; marketingové strategie; cenová politika; cena; Tvorba cen