Podporované zaměstnávání, tranzitní program a pohled českých zaměstnavatelů na handicapované zaměstance a praktikanty - Zelenková, Martina (Univerzita Pardubice, 2004)
V této práci je shrnuta celková situace podporovaného zaměstnávání v České republice a mapuje názor českých zaměstanavatelů na handicapované zaměstance a praktikanty.
Supported empoyment, transitional program, and the look of czech employers at handicaped emploees, and trainees
Keywords: zaměstnávání; podpora; zdravotně tělesně postižení