Analýza marketingové agentury 4P&P spol. s. r. o. - Kučerová, Hana (Univerzita Pardubice, 2012)
Tématem bakalářská práce je analýza marketingové agentury 4P&P spol. s.r.o. Práce je rozčleněna na teoretickou a praktickou část. Teoretická část práce se zaměřuje na vymezení základních pojmů marketingu. Dále se zabývá teorií projektového managementu, zejména jeho jednotlivými částmi. V praktické části práce je představena marketingová agentura 4P&P spol. s. r. o společně s činnosti projektové managementu společnosti 4P&P. V závěru práce je provedena analýza této společnosti, na základě níž jsou provedeny návrhy a doporučení pro zvýšení efektivnosti vybrané společnosti.
Analysis of Marketing Agency 4P&P
Keywords: marketing; marketingové prostředí; projektový management; Agentura 4P&P; marketing; marketing environment; project management; Agency 4P&P