Metodika měření UV zářením iniciované polymerace fotokalorimetrem - Konvalinka, Milan (Univerzita Pardubice, 2008)
Předmětem této bakalářské práce je studium průběhu UV zářením iniciovaných polymeračních reakcí pomocí dvou odlišných metod - fotokalorimetrie a FTIR spektroskopie.
Metodology of measurement of UV polymerizations by photocalorimetry
Keywords: UV polymerace; fotokalorimetrie; FTIR spektroskopie; photoinitiator; photocalorimetry