Dokazování v trestním řízení - Šilerová, Lenka (Univerzita Pardubice, 2002)
Práce se týká dokazování v trestní řízení. Vysvětluje důležité pojmy důkazního práva a rozděluje jednotlivé důkazy.
Beweise im Strafverfahren
Keywords: trestní řízení; dokazování; pitvy; důkazní prostředky