Finanční analýza podniku INVINO, s.r.o. - Štefaňaková, Kateřina (Univerzita Pardubice, 2008)
Bakalářská práce se zabývá finanční analýzou podniku INVINO, s.r.o. za rok 2006. V první části je vymezena teorie finanční analýzy, základní pojmy, metody a postupy. Obsahovou náplní druhé části je charakteristika vybraného podniku a analýza finanční situace společnosti. Dále je to vyhodnocení výsledků analýzy, na jejichž základě byla navržena opatření na zlepšení hospodaření společnosti.
Financial analysis of the company INVINO, s.r.o.
Keywords: finanční analýzy; finanční zdraví podniku; situační analýza podniku; bonitní modely; bankrotní modely; financial analyses; financial health of the enterprise; situational analysis of the enterprise; evaluation's models; fiancial ruin's models