Investování do warrantů - Tužil, Jakub (Univerzita Pardubice, 2017)
Tato práce je zaměřena na charakteristiku cenného papíru, který nese označení warrant. Teoretická část popisuje základní vlastnosti tohoto cenného papíru, jeho druhy a burzy cenných papírů, na kterých je obchodován. Práce je zakončena analýzou a komparací tří vybraných párů warrantů.
Investing in warrants
Keywords: Burza cenných papírů; finanční trh; investice; deriváty; warranty; Stock exchange; financial market; investment; derivates; warrants