Hodnocení vzniku krajských samospráv laickou veřejností v okrese Havlíčkův Brod - Pecková, Stanislava (Univerzita Pardubice, 2002)
Práce je věnována vzniku vyšších územně správních celků.
The assessment of regional administration establishment by non-professional public in the district Havlickuv Brod
Keywords: kraje; krajské úřady; Regionální politika; územní samosprávné celky; dotazníky; veřejná správa