Obchodní politika a.s. Synthesia - Pištěková, Jana (Univerzita Pardubice, 1997)
Práce se zabývá rozborem obchodní politiky výrobní firmy a.s. Synthesia Pardubice.
Business politics of Synthesia, s.c.
Keywords: obchodní politika; průzkum trhu; obchodní metody; propagace; Reklama; obchodní činnost; Synthesia Pardubice