Syntéza a některé vlastnosti kopolymerů Styren/BA/KA/MAAM připravených emulzní polymerací - Kaška, Martin (Univerzita Pardubice, 2000)
Cílem práce bylo ověřit možnost syntézy vodných disperzí kopolymerů methakrylamidu semikontinuální emulzní polymerací a stanovení některých vlasností disperzí, polymerních filmů i chování produktu jako pojiva ve vodou ředitelné nátěrové hmotě.
Synthesis and some properties of copolymers of Styrene/BA/KA/MAAM prepared by emulsion polymerization
Keywords: emulzní polymerace; kopolymery; disperze; filmy; pojiva