Návrh ceny ultralehkého letounu - Protiva, Lukáš (Univerzita Pardubice, 2003)
Práce se zabývá návrhem ceny ultralehkého letadla EV - 97 Eurostar, jejími jednotlivými složkami a cenovou strategií podniku Evektor Aerotechnik CZ a. s.
Proposal of price of the UL aircraft
Keywords: Marketing; cenová politika; cena; ultralehká letadla; letadla; letectví