Statistický přepočet příhradové ocelové mostní konstrukce v km 14,764 t.ú. 1531, Heřmanův Městec-Moravany - Škeříková, Vladislava (Univerzita Pardubice, 2006)
Diplomová práce se zabývá podrobným statickým přepočtem mostní konstrukce s pevnostním a únavovým posouzením. Výpočet byl proveden pomocí MKP v programu IDA Nexis.
The static recalculation of truss steel bridge construction in km 14.764 t.ú. 1531, Heřmanův Městec-Moravany
Keywords: železnice; mosty; příhradové konstrukce; statický výpočet; technická zpráva; IDA Nexis