Práce řidiče při přepravě věci - Kubeš, Michal (Univerzita Pardubice, 2016)
Bakalářská práce analyzuje práci řidiče nákladního vozidla při mezinárodní silniční přepravě. Práce je zaměřena na předvýjezdovou kontrolu vozidla, vyhledání vhodné trasy a techniku jízdy. Ke každé analýze je předložen návrh na možnosti racionalizace konkrétních úkonů.
Driver's work during transporting things
Keywords: mezinárodní přeprava; nákladní vozidla; práce řidiče; technika jízdy; volba přepravní trasy; choice of transport route; driver's work; international transport; riding technique; truck