Výběr kamerového systému pro prodejnu - Glos, Michal (Univerzita Pardubice, 2025)
Tato bakalářská práce se zabývá výběrem vhodného kamerového systému pro konkrétní prodejní prostor. Popisuje problematiku zabezpečení objektu, kamerové systémy, kamery samotné a omezení související s jejich použitím. V další části je vybírán kamerový systém pro vybranou prodejnu na základě stanovených kritérií za použití vícekriteriálních metod. V závěru práce je vybrána nejvhodnější varianta a navrženo rozmístění kamer v rámci zájmového objektu.
Selection of a camera system for a shop
Keywords: zabezpečení objektu; elektronické zabezpečení; kamerový systém; kamera; vícekriteriální rozhodování; building security; electronic security system; camera system; camera; multi-criteria decision making